- Breng een pan met water aan de kook en kook de pasta volgens de bereidingswijze van de verpakking.
- Pel en snipper de ui. Pel en snijd de knoflook fijn.
- Verhit een scheut olie in een pan en fruit de ui en knoflook circa 2 minuten.
- Halveer de rode peper in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de peper fijn. Bak de peper circa 3 minuten mee met de ui en knoflook.
- Halveer de cherrytomaten. Voeg de cherrytomaten toe aan de pan en bak ze circa 5 minuten mee tot het vocht van de tomaten verdampt is. Verbrokkel de geitenkaas erboven en roer circa 3 minuten tot de kaas gesmolten is.
- Hak de spinazie door met een mes. Voeg de spinazie in twee delen toe aan de pan en laat het eerste gedeelte in circa 3 minuten slinken. Voeg daarna de rest toe, roer goed door en breng op smaak met een beetje zout en peper.
- Snijd circa 2 centimeter van de
onderkant van de asperges en snijd de asperges in schuine dunne plakjes.
Voeg ze toe aan de pan met spinazie en bak circa 2 minuten mee. Giet de
pasta af en roer de pasta door de groente.
Serveren
- Verdeel de pasta over borden en leg de parmaham erop.
0 reacties