Paprikasoep
- Snijd de gepofte paprika’s in grove stukken.
- Pel en snipper de ui.
- Verhit een scheut olijfolie in een soeppan. Fruit de gepofte paprika’s, ui, komijnpoeder en kurkuma circa 4 minuten. Blus af met het water en verkruimel het bouillonblokje erin. Breng de soep aan de kook en pureer met de staafmixer tot een gladde soep.
- Halveer de paprika’s, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika’s in blokjes.
- Snijd de heilbot in kleine stukjes en meng door de paprika. Meng de paprika en heilbot vlak voor het serveren door de soep.
Rauwe bietensalade
- Verwarm de oven voor op 180 °C.
- Bak het stokbrood krokant in de oven. Halveer het brood. Snijd de helften door en klap het brood open.
- Snijd de bosuien in kleine ringen.
- Schil en snijd de rode bieten met een dunschiller in dunne plakjes. Voeg de bosui toe. Breng op smaak met olijfolie extra vierge, een beetje zout en versgemalen peper.
- Bestrijk het brood met hüttenkäse en verdeel de bietensalade erover.
Serveren
- Schep de soep in borden en serveer het brood erbij.
Laat hier je reactie achter