Harry Eastwood

Ingredienten

2
Personen

Pain perdu (wentelteefjes met rood fruit)

  • 2 eieren
  • 100 ml halfvolle melk
  • 4 volkoren boterhammen
  • 10 g boter
  • 160 g rood fruit
  • 1 scheutje honing
  • 2 el Griekse yoghurt
  • poedersuiker
  • kaneelpoeder

Bereidingswijze

Totale tijd: 10 minuten

Klop de eieren met de melk luchtig en wentel de boterhammen circa 5 minuten per kant in de melk. Herhaal tot het beslag op is. Verwarm de boter in een koekenpan en bak de boterhammen tot goudbruin en krokant aan de randen. Het midden van de boterhammen moet nog zacht zijn. Leg de wentelteefjes op borden. Verwarm het rood fruit circa 1 minuut op hoog vuur en verdeel het fruit over de wentelteefjes. Besprenkel met honing en Griekse yoghurt en bestuif met wat poedersuiker en kaneelpoeder voor het serveren.

Geef je waardering

20
Pain perdu (wentelteefjes met rood fruit)