Bianca Janssen

Ingredienten

4
Personen

Omelet met norivel en gerookte zalm

  • 40 g pompoenpitten
  • 6 eieren
  • 50 ml melk
  • olijfolie om in te bakken
  • 4 norivellen
  • 60 ml ricotta
  • 1 tl wasabi
  • 150 g gerookte zalm
  • 1 bakje tuinkers
  • Japanse sojasaus

Extra nodig

  • keukenpapier

Bereidingswijze

Totale tijd: 15 minuten

Rooster de pompoenpitten circa 5 minuten in een droge koekenpan. Laat afkoelen op keukenpapier. Kluts de eieren en de melk los met een garde en breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper. Verhit een scheutje olie in een pan en bak 1 omelet per persoon. Leg alle omeletten naast elkaar op het aanrecht. Verdeel de norivellen over de omeletten en snijd zo nodig bij. Meng de ricotta met de wasabi en bestrijk de omeletten ermee. Verdeel de gerookte zalm erover, bestrooi met tuinkers en pompoenpitten en rol de omeletten strak op. Snijd de omeletten schuin doormidden en serveer ze met sojasaus.

Geef je waardering

10
Omelet met norivel en gerookte zalm