- Verwarm de oven voor op 170 °C en zet onderin een ovenschaal met water.
- Meng de koekkruim, amandelmeel en boter. Druk aan in de met bakpapier beklede springvormen.
- Roer de roomkaas glad.
- Meng de suiker door de roomkaas.
- Klop met de hand de eieren, room, sour cream, limoensap en -rasp en vanille-extract door de roomkaas.
- Stort op de koekbodem. Bak 50 à 55 minuten op 170 °C.
- Laat helemaal buiten de koelkast afkoelen en zet dan 3 uur in de koelkast.
- Los de taart uit de vorm en garneer met geraspte witte chocolade, frambozen en limoenrasp.
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
ny cheesecake
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Een recept van
Bereidingswijze
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
Programma Miljuschka’s Food Trucks
Miljuschka reist af naar Amerika om ter plekke de uitgebreide food truck scene te ontdekken. Amerika is bij uitstek het land waar food trucks al onderdeel zijn van het dagelijks leven. Miljuschka ontmoet de interessante mensen achter de trucks en ontdekt via hen de meest bijzondere, uitbundige en originele gerechten waarvan je gaat watertanden als je er alleen al naar kijkt.
Uiteraard zet Miljuschka overal haar tanden in en likt ze haar vingers af bij gerechten als jambalaya on a stick, double dose cupcakes, de BBQ-klassieker brisket en baby bad ass burgers. Haar eigen variant van de gerechten vind je onder het kopje recepten op deze website.
Laat weten wat je van dit recept vindt
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
0 reacties