Nacho Pescado

2
Makkelijk

Bereidingswijze

30 minuten totale tijd
  • Verwarm de oven voor op 200 ºC.
  • Pel en snipper de uien.
  • Verhit een scheutje olie in een pan en fruit de uien, komijnpoeder en cayenne peper circa 2 minuten.
  • Halveer de paprika’s in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika’s in blokjes.
  • Verwijder de harde draden van de bleekselderij en snijd de bleekselderij in halve maantjes.
  • Giet de kidneybonen af en spoel ze schoon.
  • Voeg de paprika’s, bleekselderij en de kidneybonen toe en bak circa 2 minuten mee. Schenk de tomatenblokjes erbij. Breng aan de kook en laat circa 4 minuten koken.
  • Snijd de vis in plakken. Verdeel de vis over een met olie ingevette ovenschaal. Schenk het tomatenmengsel over de vis. Verdeel de nacho chips over het tomatenmengsel en strooi de kaas eroverheen. Bak de nacho pecado in de oven in circa 10 minuten goudbruin en gaar.
  • Pluk en hak de peterselie fijn en strooi voor het serveren over de nacho pescado.

Ingredienten

4
Personen

Nacho Pescado

  • 2 rode uien
  • olijfolie om in te bakken
  • 2 tl komijnpoeder
  • 1 tl cayennepeper
  • 2 rode paprika's
  • 4 stengels bleekselderij
  • 600 g kidneybonen
  • 400 ml tomatenblokjes
  • 400 g kabeljauwfilet
  • 100 g nacho chips
  • 100 g geraspte belegen kaas
  • 0.5 bos bladpeterselie

Extra nodig

  • ovenschaal
Geef je waardering
2