Naanbrood pizza’s

7
Makkelijk

Bereidingswijze

30 minuten totale tijd

Naanbrood pizza’s

  • Verwarm de oven voor op 200 ºC.
  • Verhit een scheutje olie in een pan en fruit de currypasta circa 2 minuten.
  • Voeg de gezeefde tomaten toe, breng de saus aan de kook en laat circa 5 minuten koken. Breng op smaak met een beetje zout.
  • Halveer de paprika in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika in reepjes.
  • Snijd de courgette in dunne plakjes.
  • Leg het naanbrood op een met bakpapier beklede bakplaat. Besmeer het naanbrood met de tomatensaus en beleg met de paprika, courgette en de plakken kipfilet. Strooi de geraspte kaas erover.
  • Bak de pizza’s in de oven in circa 10 minuten bruin en krokant.

Linzensalade

  • Giet de linzen af en spoel schoon.
  • Snijd de bosui in ringetjes. Halveer de cherrytomaten. Pluk en hak de koriander fijn.
  • Meng in een kom de linzen met de bosuitjes, cherrytomaatjes en de koriander en roer de olijfolie erdoor. Breng op smaak met een beetje zout en peper.

Ingredienten

4
Personen

Naanbrood pizza’s

  • olijfolie om in te bakken
  • 1 el rode currypasta
  • 400 ml gezeefde tomaten
  • 1 rode paprika
  • 1 courgette
  • 125 g plakjes kipfilet
  • 4 naanbroden
  • 200 g geraspte kaas

Linzensalade

  • 310 g linzen
  • 1 bos bosuitjes
  • 250 g cherrytomaten
  • 0.5 bosje koriander
  • 30 ml olijfolie extra vergine

Extra nodig

  • bakpapier
Geef je waardering
7