Rudolph van Veen

Ingredienten

4
Personen

Naanbrood pizza’s

  • olijfolie om in te bakken
  • 1 el rode currypasta
  • 400 ml gezeefde tomaten
  • 1 rode paprika
  • 1 courgette
  • 125 g plakjes kipfilet
  • 4 naanbroden
  • 200 g geraspte kaas

Linzensalade

  • 310 g linzen
  • 1 bos bosuitjes
  • 250 g cherrytomaten
  • 0.5 bosje koriander
  • 30 ml olijfolie extra vergine

Extra nodig

  • bakpapier

Bereidingswijze

Totale tijd: 30 minuten

Naanbrood pizza’s

  • Verwarm de oven voor op 200 ºC.
  • Verhit een scheutje olie in een pan en fruit de currypasta circa 2 minuten.
  • Voeg de gezeefde tomaten toe, breng de saus aan de kook en laat circa 5 minuten koken. Breng op smaak met een beetje zout.
  • Halveer de paprika in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika in reepjes.
  • Snijd de courgette in dunne plakjes.
  • Leg het naanbrood op een met bakpapier beklede bakplaat. Besmeer het naanbrood met de tomatensaus en beleg met de paprika, courgette en de plakken kipfilet. Strooi de geraspte kaas erover.
  • Bak de pizza’s in de oven in circa 10 minuten bruin en krokant.

Linzensalade

  • Giet de linzen af en spoel schoon.
  • Snijd de bosui in ringetjes. Halveer de cherrytomaten. Pluk en hak de koriander fijn.
  • Meng in een kom de linzen met de bosuitjes, cherrytomaatjes en de koriander en roer de olijfolie erdoor. Breng op smaak met een beetje zout en peper.

Geef je waardering

33
Naanbrood pizza’s