In muntolie gemarineerde venkel met feta en rucola

1
Makkelijk

Bereidingswijze

30 minuten totale tijd

Halveer de venkel, verwijder de kern en snijd de venkel flinterdun. Pluk de munt en snijd de blaadjes in reepjes. Meng in een kom de munt en venkel met een flinke scheut olijfolie en breng op smaak met zout en peper. Schil en verdeel de sinaasappels in partjes. Meng de venkel met de sinaasappels en de rucola en verkruimel de feta erboven. Verdeel de salade over borden en serveer met het brood.

Ingredienten

4
Personen

In muntolie gemarineerde venkel met feta en rucola

  • 2 grote venkelknollen
  • 1 bosje munt
  • olijfolie
  • zout
  • versgemalen peper
  • 2 sinaasappels
  • 200 g feta
  • 75 g rucola
  • 8 sneetjes zuurdesembrood
Geef je waardering
1