Moederdagboterhammen

0
Makkelijk

Bereidingswijze

10 minuten totale tijd

Kluts de eieren los en meng de melk, kaneelpoeder en suiker erdoor. Doop het brood in het beslag en laat goed uitlekken. Verwarm de boter in een koekenpan en bak de Moederdagboterhammen om en om in circa 3 minuten goudbruin. Steek met een hartjessteker hartjes uit de boterhammen. Serveer de Moederdagboterhammen met een lepeltje jam.

Dit recept hoort bij de speciale aflevering voor het Moederdagontbijt. Bekijk hier het volledige ontbijt.

Ingredienten

4
Personen

Moederdagboterhammen

  • 2 eieren
  • 200 ml melk
  • 1 el kaneelpoeder
  • 50 g suiker
  • 4 grote boterhammen
  • 1 klontje roomboter
  • jam

Extra nodig:

  • hartjessteker
Geef je waardering
0