Rudolph van Veen

Ingredienten

4
Personen

Moederdagboterhammen

  • 2 eieren
  • 200 ml melk
  • 1 el kaneelpoeder
  • 50 g suiker
  • 4 grote boterhammen
  • 1 klontje roomboter
  • jam

Extra nodig:

  • hartjessteker

Bereidingswijze

Totale tijd: 10 minuten

Kluts de eieren los en meng de melk, kaneelpoeder en suiker erdoor. Doop het brood in het beslag en laat goed uitlekken. Verwarm de boter in een koekenpan en bak de Moederdagboterhammen om en om in circa 3 minuten goudbruin. Steek met een hartjessteker hartjes uit de boterhammen. Serveer de Moederdagboterhammen met een lepeltje jam.

Dit recept hoort bij de speciale aflevering voor het Moederdagontbijt. Bekijk hier het volledige ontbijt.

Geef je waardering

12
Moederdagboterhammen