Bianca Janssen

Ingredienten

4
Personen

Miesalade met kerstomaatjes en lente-uitjes

  • 250 g eiermie
  • 250 g cherrytomaatjes
  • 1 rode peper
  • 4 lente uitjes
  • 0.5 limoen
  • 150 ml olijolie
  • zout

Bereidingswijze

Totale tijd: 15 minuten

Kook de eiermie volgens de gebruiksaanwijzing. Spoel koud en laat goed uitlekken. Halveer de tomaten. Halveer de peper, verwijder de zaadjes en snijd de peper in halve ringen. Snijd de lente-uitjes in ringen. Knijp de limoen uit en meng het sap met de olie. Voeg de tomaatjes, peper en lente-uitjes toe en breng op smaak met zout. Verdeel de mie over borden en schenk de dressing erover. Serveer eventueel met gebakken gamba's.

Geef je waardering

4
Miesalade met kerstomaatjes en lente-uitjes