Merluzzo al sugo di pomodoro

0
Makkelijk

Bereidingswijze

30 minuten totale tijd

Snijd de kabeljauw in 4 stukken en haal ze één voor één door de bloem. Pel en hak de knoflook. Verhit olie in een pan en fruit de knoflook aan. Pluk en hak de peterselie en voeg dit samen met de tomaten en oregano toe. Breng op smaak met zout en peper. Laat het 5 minuten pruttelen en roer af en toe. Leg vervolgens de kabeljauw in de pan en laat 20 minuten koken in de saus. Keer de kabeljauw niet. Verdeel de kabeljauw over 4 borden.

Lekker met Salade Caprese.

Ingredienten

4
Personen

Merluzzo al sugo di pomodoro

  • 600 g kabeljauwfilet
  • 50 g bloem
  • 4 teentjes knoflook
  • 4 el olijfolie extra vergine
  • 6 takjes peterselie
  • 200 g gepelde tomaten in blokjes
  • 1 tl oregano
  • zout
  • versgemalen peper
Geef je waardering
0