Meloensalade met munt en parmachips

10
Makkelijk

Bereidingswijze

30 minuten totale tijd

Meloensalade met munt en parmachips

  • Verwarm de oven voor op 180 °C.
  • Verdeel de plakjes ham over een met bakpapier bekleedde bakplaat en laat in 10 minuten krokant worden in de oven. Keer halverwege om. Laat afkoelen.
  • Verwijder schil en zaadjes van de meloen en maak bolletjes van het vruchtvlees met behulp van de pommes parisienneboor.
  • Pluk de blaadjes van de takjes munt en meng samen met een snufje zout en de olie door de meloen.
  • Breek de ham in stukjes en strooi over de meloen.

Ingredienten

4
Personen

Meloensalade met munt en parmachips

  • 150 g parmaham
  • 0.5 cantaloupe
  • 1 groot stuk watermeloen
  • 0.5 Galia meloen
  • 0.5 honingmeloen
  • 5 takjes munt
  • 1 snufje zout
  • 2 el olijfolie extra vergine

Extra nodig

  • bakpapier
  • bakplaat
  • parisienneboor
Geef je waardering
10