Knolsalade met dragon en sinaasappel

0
Makkelijk

Bereidingswijze

20 minuten totale tijd
Schil de knolselderij en aardappels en snijd ze in gelijke reepjes van circa 1 bij 6 centimeter. Kook de knolselderij en aardappel in water met een beetje zout in circa 5 minuten gaar, giet de knolselderij en de aardappel af en laat goed uitlekken. Meng de mayonaise, yoghurt, mosterd en de rasp van een sinaasappels in een grote kom. Snijd de partjes uit de sinaasappels. Pluk en snijd de dragon fijn. Meng de sinaasappelpartjes, de dragon en de aardappel en knolselderij door de salade en breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper.
Tip
Houd voor een frisse, oranje kleur een paar partjes sinaasappel apart om te garneren.

Ingredienten

4
Personen

Knolsalade met dragon en sinaasappel

  • 1 knolselderij
  • 500 g aardappels
  • 2 el mayonaise
  • 4 el yoghurt
  • 2 el grove mosterd
  • 2 sinaasappels
  • 0.5 bosje dragon

Extra nodig

  • chocolade om te raspen
Geef je waardering
0