Harry Eastwood

Ingredienten

4
Personen

Knickerbocker glory

  • 2 chocoladerepen met karamel
  • 50 g pure chocolade (70% cacao)
  • 1 el golden syrup of stroop
  • 150 ml room (minstens 40% vet)
  • 1 banaan
  • chocolade fudge brownies
  • 100 ml slagroom
  • 4 bollen chocoladeijs
  • 4 bollen vanille-ijs
  • 4 gekonfijte kersen

Bereidingswijze

Totale tijd: 15 minuten
Snijd de chocoladerepen in stukken. Smelt de chocolade, golden syrup, chocoladerepen en room in een kom au bain-marie. Meng goed door. Pel de banaan en snijd in de lengte doormidden. Snijd de brownie in stukken. Klop de slagroom stijf. Verdeel het ijs over 4 glazen en verdeel daar de banaan en browniestukken over. Garneer met slagroom, chocolade fudgesaus en een kers. Serveer de ijscoupe direct.

Geef je waardering

13
Knickerbocker glory (bananensplit met chocolade fudgesaus)