Knickerbocker glory (bananensplit met chocolade fudgesaus)

3
Makkelijk

Bereidingswijze

15 minuten totale tijd
Snijd de chocoladerepen in stukken. Smelt de chocolade, golden syrup, chocoladerepen en room in een kom au bain-marie. Meng goed door. Pel de banaan en snijd in de lengte doormidden. Snijd de brownie in stukken. Klop de slagroom stijf. Verdeel het ijs over 4 glazen en verdeel daar de banaan en browniestukken over. Garneer met slagroom, chocolade fudgesaus en een kers. Serveer de ijscoupe direct.

Ingredienten

4
Personen

Knickerbocker glory

  • 2 chocoladerepen met karamel
  • 50 g pure chocolade (70% cacao)
  • 1 el golden syrup of stroop
  • 150 ml room (minstens 40% vet)
  • 1 banaan
  • chocolade fudge brownies
  • 100 ml slagroom
  • 4 bollen chocoladeijs
  • 4 bollen vanille-ijs
  • 4 gekonfijte kersen
Geef je waardering
3