Kikkererwtensalade met koriander en spek

0
Makkelijk

Bereidingswijze

15 minuten totale tijd
  • Bak de spekreepjes in een verwarmde koekenpan knapperig.
  • Verwarm en koekenpan zonder vetstof.
  • Rooster de hazelnoten goudbruin in circa 5 minuten.
  • Houd de pan in beweging zodat ze gelijkmatig kleuren.
  • Giet de gekookte kikkererwten af.
  • Pel en snipper de sjalot.
  • Pel en hak de knoflook.
  • Snijd de koriander en rucola fijn.
  • Maak de paprika schoon en snijd in blokjes.
  • Giet de feta af.
  • Meng alle ingrediënten met elkaar.
  • Breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper en besprenkel met olijfolie.

Ingredienten

4
Personen

Kikkererwtensalade met koriander en spek

  • 150 g spekreepjes
  • 100 g hazelnoten
  • 500 g kikkererwten uit blik
  • 1 sjalot
  • 1 teentje knoflook
  • 0.5 bos koriander
  • 50 g rucola
  • 1 rode paprika
  • 200 g feta
  • olijfolie extra vierge
Geef je waardering
0