Week de blaadjes gelatine in koud water. Verhit het appelsap met de appelstroop en laat hierin de geweekte gelatine oplossen. Laat de appelgelei afkoelen. Schil de wortel en was de radijsjes en het fruit. Boor met behulp van een parisienneboor ronde bolletjes van de appels en de wortel. Maak kleine bolletjes van de paté. Prik de groente, het fruit en de patébolletjes op de prikkers (6 van elk) en bewaar ze in de koelkast. Wacht tot de gelei iets steviger wordt, maar nog wel licht vloeibaar is. Haal de koude bolletjes door de gelei. Herhaal dit drie keer voor een mooi glanzend resultaat. Prik de lolly’s in de oase.
Dit recept komt uit de aflevering over New York van het programma The Taste of Life Travel.
Wijntip:
Een fris, zoet feest op een stokje. De perfecte begeleide is hier Moscato d'Asti uit Italië. Weinig alcohol en lekker fris, met een opwekkend bubbeltje.
Meld je aan en praat mee