Käseschnitte
- Verwarm de grill van de oven voor op 180 ºC.
- Halveer de volkorenbollen en leg ze op een bakplaat bekleed met bakpapier.
- Rasp de emmentaler.
- Besmeer de volkorenbollen met de mosterd, beleg met de plakken ham en bestrooi met emmentaler en paprikapoeder.
- Bak de käseschnitte in de oven in circa 8 minuten goudbruin.
Salade
- Breng twee pannen met water en een beetje zout aan de kook.
- Kook de eieren in een pan met water in circa 8 minuten hard. Giet de eieren af en spoel ze koud. Pel en snijd de eieren in vieren.
- Verwijder de uiteindes van de sperziebonen en halveer de sperziebonen. Kook de sperziebonen in de andere pan met water in circa 4 minuten beetgaar. Giet de sperziebonen af.
- Verwarm een pan en rooster de walnoten circa 4 minuten.
- Snijd de radijs in vieren.
- Pluk de bladeren van de sla.
- Meng in een grote kom de honing, azijn en de olijfolie extra vierge. Breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper.
- Meng de eieren, sperziebonen, walnoten, radijs en de sla door de dressing.
- Verdeel de käseschnitte en de salade over borden.
Laat hier je reactie achter