Kabeljauwspiesjes met chorizo? Klinkt als vlees noch vis... Maar niets is minder waar, deze combinatie biedt het beste van beide werelden en is daarom een om snel je barbecue receptenboekje mee te verrijken. 

Marvin Mumu

Ingredienten

2
Personen

Kabeljauwspiesjes met chorizo

  • 200 gram kabeljauw
  • 1 dungesneden plakjes chorizo
  • (zee)zout
  • extra vergine olijfolie

Extra nodig

  • afsluitbare barbecue
  • satéprikkers
  • kwastje

Bereidingswijze

Totale tijd: 20 minuten

Snijd de kabeljauw in blokjes van 2 centimeter en rijg deze om en om met een schijfje chorizo aan een spies/saté-prikker. Bestrooi met wat zout naar smaak en bestrijk de spies met olijfolie met een kwastje. Leg de spiesen op de grill tot de chorizo knapperig begint te worden. Blijf de spiesen omdraaien om verbranding te voorkomen.  

 

Geef je waardering

0
Kabeljauw chorizo