Kaas in een notenkorst

0
Makkelijk

Bereidingswijze

15 minuten totale tijd

Snijd de korst van de kaas. Klop het ei los in een diep bord. Ris en hak de oregano fijn. Meng de oregano door het ei en breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper. Hak de noten fijn, meng ze met het paneermeel en schep op een bord. Wentel de kaas eerst door het ei en dan door het notenmengsel. Verhit een klontje boter en een scheutje zonnebloemolie in een koekenpan en bak de kaas circa 3 minuten. Keer regelmatig voorzichtig om met een spatel. Laat de kaas in notenkorst uitlekken op keukenpapier.

Ingredienten

2
Personen

Kaas in notenkorst

  • 2 kaaskorstjes of kaaskontjes
  • 2 eieren
  • 0.25 bosje oregano
  • 100 g gemengde ongezouten noten
  • 2 el paneermeel
  • 1 klontje boter
  • zonnebloemolie

Extra nodig

  • keukenpapier
Geef je waardering
0