Japanse omelet

7
Makkelijk

Bereidingswijze

10 minuten totale tijd
  • Verhit een pan met een scheutje olie erin.
  • Snijd de sjalot fijn en bak met zout en peper.
  • Snijd ook de groene peper en knoflook en doe bij de sjalot in de pan.
  • Rasp er een beetje gember overheen, maar niet te veel anders gaat het overheersen.
  • Blus af met de azijn.
  • Doe de zalm in de pan.
  • Kluts de eieren met de melk los en giet over de zalm heen.
  • Vouw het norivel meerdere malen en knip boven de pan in sliertjes.
  • Dek af met aluminiumfolie en laat op laag vuur ongeveer 4 minuten garen.

Ingredienten

4
Personen

Japanse omelet

  • olie
  • 1 sjalot
  • 1 groene peper
  • 1 teentje knoflook
  • gember
  • Japanse azijn
  • 200 g gerookte zalm
  • 4 eieren
  • 50 ml melk
  • norivel

Extra nodig

  • aluminiumfolie
Geef je waardering
7