De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

het ultieme katerbroodje

Bak de Italiaanse bollen gedurende 5 minuten af in een voorverwarmde oven van 200 ºC. Laat de bollen afkoelen. Kook ondertussen de eieren in 8 minuten hard. Schil de avocado en verwijder de pit. Snijd de avocado en de eieren in plakjes. Snijd de lente-uien in ringen. Snijd de bol open en besmeer deze met mayonaise. Beleg de bol met avocado, eieren en lente-uitjes. Breng op smaak met peper en zout.

10 MIN
Het ultieme katerbroodje

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

Bereidingswijze

Bak de Italiaanse bollen gedurende 5 minuten af in een voorverwarmde oven van 200 ºC. Laat de bollen afkoelen. Kook ondertussen de eieren in 8 minuten hard. Schil de avocado en verwijder de pit. Snijd de avocado en de eieren in plakjes. Snijd de lente-uien in ringen. Snijd de bol open en besmeer deze met mayonaise. Beleg de bol met avocado, eieren en lente-uitjes. Breng op smaak met peper en zout.

In dit programma deelt Meesterkok en Meesterpatissier Rudolph van Veen zijn kennis en passie voor het bakken. Hij tovert de heerlijkste zoete en hartige gerechten uit de oven, waar je zeker van zult watertanden. Rudolph weet precies hoe je de meest oogstrelende creaties maakt, en binnenkort zul jij met zijn hulp ook de show stelen met prachtige taarten, of je gezin verwennen met de lekkerste broodjes en hartige taarten. 

Bekijk de nieuwe afleveringen van Rudolph's Bakery, elke werkdag 15.00 uur op 24Kitchen, kanaal 24!

Rudolph's Bakery

Laat weten wat je van dit recept vindt

Ook lekker