Grace el hanout

19
Makkelijk
Grace el hanout

Bereidingswijze

1 uur totale tijd

Snijd de uien en knoflook fijn. Verhit een scheutje olie in de pan en voeg de uien en de knoflook toe. Fruit de uien circa 5 minuten tot deze glazig zijn. 

Snijd het vlees in kleine blokjes. Voeg het vlees samen met een glas water en de bouillonblokjes toe aan de pan. Roer goed door. Meng de kokos, ras el hanout, kaneelstokjes en trassi met het mengsel in de pan. Laat het mengsel, onder af en toe roeren, sudderen tot de kokos gesmolten en het vlees gaar is.

Serveertip: Bestrooi met fijngesneden rode peper. 

Ingredienten

4
Personen

Grace el hanout

  • 4 uien
  • 4 teentjes knoflook
  • zonnebloemolie
  • 500 g lamsvlees
  • 1 glas water
  • 2 runderbouillonblokjes
  • 100 g kokos
  • 3 el rode ras el hanout
  • 2 kaneelstokjes
  • 20 g trassi
  • 8 daun djeroek poeroet
  • eventueel 2 lepels sambal

Extra nodig

  • grote hapjespan
Grace el hanout
Geef je waardering
19