Gevulde tomaat

3
Makkelijk

Bereidingswijze

30 minuten totale tijd

Verwarm de oven voor op 180 ºC. Snijd de kapjes van de tomaten en laat ze omgekeerd uitlekken op keukenpapier. Pel en snipper de uien. Pel en snijd de knoflook fijn. Snijd de ansjovis in stukjes en de olijven in ringetjes. Verhit olie in een pan en fruit de ui en de knoflook. Haal de pan van het vuur en meng de ansjovis, olijven en paneermeel erdoor en breng op smaak met peper. Vul de tomaten met het mengsel, zet ze in een ovenschaal en rasp de kaas erover. Bak de tomaten circa 20 minuten.

Ingredienten

4
Personen

Gevulde tomaat

  • 12 tomaten
  • 2 uien
  • 2 teentjes knoflook
  • 8 gezouten ansjovisfilets
  • 3 el groene olijven
  • olie
  • versgemalen peper
  • 125 g paneermeel
  • 50 g Parmezaanse kaas
Geef je waardering
3