Gevulde kropsla met quinoa

0
Gemiddeld
Gevulde kropsla met quinoa

Bereidingswijze

30 minuten totale tijd
  • Spoel de quinoa af.
  • Kook de quinoa volgens de bereidingswijze op de verpakking.
  • Dep de kalkoenfilet droog. Snijd de kalkoenfilet in reepjes.
  • Verwarm een grillpan en gril de kalkoenreepjes om en om goudbruin.
  • Pel en snijd de knoflook fijn.
  • Meng de knoflook met de yoghurt en breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper.
  • Pluk de kropsla.
  • Snijd de tomaten in blokjes.
  • Snijd de bosui in ringetjes.
  • Halveer de avocado’s in de lengte, verwijder de pit en haal met behulp van een lepel het vruchtvlees eruit. Snijd het vruchtvlees in reepjes.
  • Verdeel de quinoa, tomaten, bosui, avocado’s, kalkoenreepjes en de knoflooksaus in de kropsla en serveer.

Ingredienten

4
Personen

Gevulde kropsla met quinoa

  • 300 g quinoa
  • 400 g kalkoenfilet
  • zonnebloemolie
  • 3 teentjes knoflook
  • 150 ml volle yoghurt
  • 1 kropsla
  • 2 rijpe trostomaten
  • 2 avocado's
  • 1 bos bosui

Extra nodig

  • keukenpapier
Geef je waardering
0