Gestoofde vis met tarly

3
Makkelijk

Bereidingswijze

30 minuten totale tijd

Pittige Marokkaanse gestoofde vis

Pel en snipper de uien. Pel en snijd de knoflook fijn. Snijd de courgettes in blokjes. Halveer de paprika’s in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika’s in reepjes. Verhit een scheutje olie in de pan en fruit de uien, knoflook, kaneelpoeder, chilivlokken en gemberpoeder circa 2 minuten. Voeg de courgette en paprika toe en bak circa 2 minuten. Schenk de tomatensap en 100 milliliter visbouillon erbij en breng het geheel aan de kook. Leg de zalmfilets op het groentemengsel en laat in circa 10 minuten met de deksel op de pan gaar worden. 

Tarly

Verhit de boter in een pan en bak de vermicelli in circa 2 minuten tot deze bruin gekleurd is. Meng de tarly erdoor en schenk de overige visbouillon erbij. Laat met de deksel op de pan, op laag vuur, circa 8 minuten koken tot alle bouillon is opgenomen en de tarly en vermicelli gaar zijn.

Ingredienten

4
Personen

Gestoofde vis met tarly

  • 2 uien
  • 3 teentjes knoflook
  • 2 courgettes
  • 1 groene paprika
  • olijfolie om in te bakken
  • 1 tl kaneelpoeder
  • 2 tl chilivlokken
  • 2 tl gemberpoeder
  • 100 ml tomatensap
  • 600 ml visbouillon
  • 4 zalmfilets a 100 g
  • 2 el boter
  • 50 g vermicelli
  • 250 g tarly
Geef je waardering
3