Geroosterde druiven met kip

4
Gemiddeld

Bereidingswijze

15 minuten kooktijd
1 uur en 10 minuten totale tijd
  • Maal het komijn- en venkelzaad fijn in een vijzel.
  • Halveer de citroen en pers het sap van de ene helft van de citroen.
  • Marineer de kip in de citroensap en kruiden. Zet minimaal 30 minuten weg.
  • Verwarm de oven voor op 180 °C.
  • Leg de druiven op een bakplaat, besprenkel deze met olijfolie en strooi er zout en peper over.
  • Maak de kip af door deze in te wrijven met olijfolie, zout en peper. Leg naast de druiven.
  • Zet circa 25 minuten in de oven.

Ingredienten

4
Personen

Geroosterde druiven met kip

  • 1 tl komijnzaad
  • 1 tl venkelzaad
  • 4 kippendijen zonder vel
  • 0.5 citroen
  • 1 tl chilivlokken
  • 1 tros blauwe druiven
  • olijfolie
Geef je waardering
4