De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

Gerookte makreelsalade met pitabrood

15 MIN
Gerookte makreelsalade met pitabrood
Bianca Janssen

Bereidingswijze

Rooster de pitabroodjes goudbruin in de broodrooster en snijd ze in punten. Maak de makreel schoon en controleer goed op graatjes. Snijd de komkommer in plakjes. Halveer de cherrytomaatjes en de zilveruitjes. Snijd de bieslook fijn. Snijd de schil van de grapefruit en snijd de partjes eruit. Maak de avocado schoon en snijd de avocado in repen. Meng voor de salade de makreel, komkommer, cherrytomaten, zilveruitjes, bieslook, kikkererwten, avocado en de mayonaise. Breng eventueel op smaak met een beetje zout en versgemalen peper. Verdeel de salade over borden en steek de partjes grapefruit en pitabrood erin.

Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Ook lekker