Gepocheerde peer met doruveaul kaas en walnoten

0
Gemiddeld

Bereidingswijze

30 minuten totale tijd

Verwarm de ovengrill voor op 180 °C.
Breng water met suiker aan de kook en los de suiker op. Voeg wijn, port, steranijs en kaneel toe en laat het vocht circa 10 minuten op laag vuur trekken.
Schil en snijd de peren doormidden en verwijder het klokhuis.
Pocheer de peren circa 10 minuten in het vocht tot ze zacht zijn. Haal ze uit het vocht en laat ze uitlekken. Leg het roggebrood op een bakplaat en verdeel de peren, walnoten en kaas erover.
Gratineer de kaas onder de grill. Garneer de boterhammen met rucola.
 

Ingredienten

4
Personen

Gepocheerde peer met doruveaul kaas en walnoten

  • 400 ml water
  • 200 g suiker
  • 100 ml witte wijn
  • 30 ml witte port
  • 1 steranijs
  • 1 kaneelstokje
  • 2 grote handperen
  • 4 sneetjes roggebrood
  • 200 g le petite doruvael
  • 150 g walnoten
  • 50 g rucola
Geef je waardering
0