Bianca Janssen

Ingredienten

4
Personen

Gember-kokospannenkoeken met banaan

  • 4 eieren
  • 1 tl gekonfijte gember
  • 150 g volkorenmeel
  • 7 g bakpoeder
  • 75 g kokosrasp
  • 2 el gembersiroop
  • 1 snufje zout
  • 500 g ricotta
  • 300 ml melk
  • zonnebloemolie
  • 2 bananen

Bereidingswijze

Totale tijd: 30 minuten

Splits de eieren en klop de eiwitten stijf. Snijd de gembernootjes fijn. Meng in een kom het volkorenmeel met het bakpoeder, kokosrasp, gember en het zout. Meng in een andere kom de eidooiers met de ricotta, gembersiroop en de melk. Meng het natte mengsel met een garde door het droge mengsel en spatel de eiwitten erdoor. Verhit een scheutje olie in een pan en bak kleine pannenkoeken van het beslag. Snijd de bananen in dunne plakken. Verdeel de pannenkoekjes over borden en beleg met de plakjes banaan.

Geef je waardering

24
Gember-kokospannenkoeken met banaan