Gegrilde peach melba

4
Makkelijk

Bereidingswijze

30 minuten totale tijd
Gegrilde peach melba
Halveer de perziken en verwijder de pitten. Smeer de perziken lichtjes in met olie. Gril de perziken om en om tot ze mooi goudbruin zijn. Hak de amandelen grof. Verwarm een pan en rooster de amandelen in circa 4 minuten goudbruin. Schud de pan regelmatig. Halveer het vanillestokje in de lengte en schraap het merg eruit. Pureer de helft van de frambozen met het vanillemerg en de suiker met de staafmixer tot een puree.

Serveren
Leg de perziken op de ronde kant op een bord. Schep een bolletje amandelijs op de perziken. Schep de frambozensaus erover en verdeel er de amandelen en overgebleven frambozen over. Garneer met wat blaadjes munt.

Ingredienten

4
Personen

Gegrilde peach melba

  • 4 perziken
  • olijfolie
  • 50 g witte amandelen
  • 250 g frambozen
  • 1 vanillestokje
  • 1 tl suiker
  • 4 bollen amandelijs
  • 1 takje munt

Extra nodig

  • barbecue
  • staafmixer
Geef je waardering
4