Gegrilde asperges met een salade van ei en kappertjes.

7
Gemiddeld

Bereidingswijze

25 minuten totale tijd

Schil en kook de asperges gaar. Laat ze afkoelen en halveer ze. Breng een pan met water aan de kook en kook de eieren 7 minuten. Laat ze schrikken in koud water, pel ze en prak de eieren fijn met een vork. Pel en snipper de sjalot. Hak de kappertjes en peterselie fijn. Maak een salade van de eieren, sjalot, kappertjes, peterselie en crème fraiche en breng op smaak met zout en peper. Verwarm de grillpan. Smeer de asperges aan de snijkant in met olie en leg ze op de grill tot er een mooie grillstreep ontstaat. Verdeel de asperges over borden en serveer de eiersalade erbij.

Ingredienten

4
Personen

Gegrilde asperges met een salade van ei en kappertjes

  • 8 asperges
  • 4 eieren
  • 1 sjalot
  • 1 el kappertjes
  • 0.5 bosje peterselie
  • 1 tl fijne mosterd
  • 2 el crème fraîche
  • zout
  • versgemalen peper
  • olijfolie
Geef je waardering
7