Frisse, crispy taco's

2
Makkelijk

Bereidingswijze

30 minuten totale tijd

Zalmsalade

  • Verwijder het vel en de graat van de zalm.
  • Snijd de augurk in blokjes en snijd de bieslook fijn.
  • Meng de zalm met de mayonaise, bieslook en de augurk en breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper.

Komkommeryoghurt

  • Pel en snijd de knoflook fijn.
  • Rasp de komkommer op de grove rasp.
  • Meng de komkommer met de knoflook en de Griekse yoghurt en breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper.

Taco's

  • Verwarm de oven voor op 160 ºC.
  • Hang de taco's over het ovenrekje en verwarm ze circa 5 minuten in de oven tot ze crispy zijn.
  • Schil de mango en snijd de mango van de pit af in blokjes.
  • Snijd de tomaten in blokjes.
  • Giet de kidneybonen af en spoel ze af onder de koude kraan.
  • Meng de mango met de tomaten en de kidneybonen.
  • Breng op smaak met een beetje versgemalen peper.
  • Schep de zalmsalade in de taco's en verdeel de mango met tomaten en kidneybonen erover. Schep er een flinke lepel komkommeryoghurt op.
  • Pluk de blaadjes van de little gem.

Serveren

  • Verdeel de blaadjes little gem over borden en zet de taco's erop.

Ingredienten

4
Personen

Zalmsalade

  • 1 blikje zalm à 213 g
  • 1 augurk
  • 1 bosje bieslook
  • 2 el mayonaise

Komkommeryoghurt

  • 1 teentje knoflook
  • 1 komkommer
  • 170 ml Griekse yoghurt

Taco's

  • 10 taco’s
  • 1 mango
  • 3 tomaten
  • 1 blikje kidneybonen à 400 g
  • 2 kopjes little gem
Geef je waardering
2