Fries roggebrood met eiersalade

0
Makkelijk

Bereidingswijze

20 minuten totale tijd

Kook de eieren in een pan met water in circa 10 minuten hard. Giet de eieren af, laat schrikken onder koud water en pel de eieren. Snijd de eieren in blokjes. Snijd de komkommer in dunne plakjes. Snijd de ham in repen. Pluk en hak de peterselie. Meng de yoghurt met de kwark en de mosterd en meng de eieren, ham en twee derde van de peterselie erdoor. Breng de salade op smaak met een beetje zout en versgemalen peper.

Beleg het roggebrood met plakjes komkommer en verdeel de eiersalade erover. Garneer met de rest van de peterselie. Prik de resterende plakjes komkommer op de satéprikkers en serveer bij de hartige eiersalade.


Dit recept is tot stand gekomen in samenwerking met Weight Watchers
Per persoon 6 ProPoints waarden



De maat van de koffielepel in dit recept komt overeen met de maat van een
theelepel bij 24Kitchen (5 gram).

Ingredienten

4
Personen

Fries roggebrood met eiersalade

  • 4 eieren
  • 1 komkommer
  • 50 g magere ham
  • 0.5 bosje bladpeterselie
  • 150 ml magere yoghurt
  • 3 el magere kwark
  • 1 kl grove mosterd
  • 4 sneetjes Fries roggebrood

Extra nodig

  • satéprikkers
Geef je waardering
0