Farfalle met worst, pecorino en munt

17
Makkelijk
Farfalle met worst, pecorino en munt

Bereidingswijze

20 minuten totale tijd
  • Pel en snijd de ui in ringen.
  • Snijd de braadworsten open en verwijder het velletje.
  • Verhit een scheutje olijfolie in een koekenpan en bak de uien en het vlees circa 6 minuten. Breng op smaak met een beetje versgemalen peper.
  • Breng een pan water met het bouillonblokje aan de kook.
  • Verwijder de uiteindes van de haricots verts en halveer de haricots verts.
  • Kook de haricots verts circa 3 minuten in de bouillon. Schep ze met behulp van een draadspaan uit de bouillon en voeg samen met de doperwten toe aan de koekenpan.
  • Snijd de courgette in blokjes.
  • Pel en snijd de knoflook fijn.
  • Voeg de courgette en de knoflook toe aan de koekenpan.
  • Kook de pasta beetgaar in de bouillon volgens de bereidingswijze op de verpakking. Voeg de pasta toe aan de koekenpan en warm nog even goed door.
  • Pluk de munt.
  • Rasp de pecorino.

Serveren

  • Verdeel de farfalle met worst over borden. Bestrooi met de munt en de pecorino.

Ingredienten

4
Personen

Farfalle met worst, pecorino en munt

  • 1 ui
  • 4 braadworsten
  • olijfolie om in te bakken
  • 1 vleesbouillonblokje
  • 150 g haricots verts
  • 300 g doperwten
  • 1 courgette
  • 2 teentjes knoflook
  • 400 g farfalle
  • 1 bosje munt
  • 50 g Pecorino
Farfalle met worst, pecorino en munt
Geef je waardering
17