Doperwten-fetahapjes

3
Gemiddeld

Bereidingswijze

30 minuten totale tijd
Verwarm de oven voor op 180 ºC. Prak de doperwten samen met de feta en pijnboompitten totdat het een beetje plakt. Snijd de munt fijn en voeg deze toe aan de doperwten, breng dit op smaak met een beetje zout en versgemalen peper. Halveer de filodeegvellen en schep op elk filodeegvel 1 eetlepel doperwtenpasta. Herhaal dit totdat de filodeegvellen op zijn. Leg de doperwten-fetahapjes op een met bakpapier beklede ovenplaat, bestrijk ze met een beetje olie en bak ze in circa 20 minuten goudbruin en gaar.

Tip: de vulling is ook lekker met couscous, noten en verschillende soorten groente.


Ingredienten

4
Personen

Doperwten-fetahapjes

  • 4 vellen filodeeg
  • 100 g doperwten
  • 50 g feta
  • 50 g pijnboompitten
  • 10 takjes munt
  • olijfolie

Extra nodig

  • bakpapier
  • kwastje
Geef je waardering
3