- Snijd de chorizo zo fijn mogelijk.
- Pel en snipper de ui.
- Pluk en snijd de peterselie fijn.
- Meng de chorizo, ui en peterselie met het gehakt. Breng op smaak met versgemalen peper. Maak je handen vochtig en vorm 4 hamburgers van het gehakt.
- Verhit een scheutje olijfolie in een koekenpan. Bak de hamburgers in circa 8 minuten om en om gaar.
- Verwarm de grillpan.
- Snijd de aubergine in plakken van circa 2 centimeter. Smeer ze in met olijfolie en gril circa 3 minuten per kant. Snijd de tomaten in plakjes.
- Pluk de basilicum.
- Snijd de bietjes in kleine blokjes. Meng met de mierikswortel en de crème fraîche. Breng op smaak met versgemalen peper.
Serveren
- Halveer de Kaiserbroodjes. Beleg de broodjes met veldsla, aubergine, tomaat, hamburger, bietensalsa en basilicum. Serveer de overgebleven groente bij de hamburgers.
Laat hier je reactie achter