Chocolade-alfabet

0
Makkelijk

Bereidingswijze

45 minuten totale tijd
Makkelijke gespoten chocoladeletters
Verwarm de oven voor op 180°C. Rooster de hazelnoten circa 12 minuten en laat daarna afkoelen. Hak de chocolade en smelt deze au bain-marie. Teken ondertussen horizontale lijnen op een vel bakpapier. Roer de boter door de chocolade. Voeg de slagroom toe en roer goed door. Schep de chocolade direct in een spuitzak. Spuit letters op het vel bakpapier en gebruik de lijnen ter ondersteuning. Verdeel de hazelnoten en de rozijnen over de letters en laat ze uitharden.

Ingredienten

5
Porties

Chocolade-alfabet

  • 100 g hazelnoten
  • 500 g pure chocolade
  • 50 g boter
  • 1 el slagroom
  • 50 g rozijnen

Extra nodig

  • bakpapier
  • bakplaat
  • lineaal
  • spuitzak met gekartelde spuitmond
Geef je waardering
0