Evert te Pas

Ingredienten

4
Personen

Chili sin carne

  • 2 paprika's
  • 1 ui
  • 1 teentje knoflook
  • zonnebloemolie
  • 1 tl chilivlokken
  • 1 tl komijn
  • 1 blikje tomatenpuree
  • 1 blik kidneybonen
  • 100 ml water

Bereidingswijze

Totale tijd: 15 minuten

Halveer de paprika’s in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika’s in blokjes. Pel en snipper de ui. Pel en hak de knoflook. Verhit een scheutje olie in een pan en bak de paprika’s, ui, knoflook, chilivlokken en de komijn circa 3 minuten op hoog vuur. Voeg de tomatenpuree en de kidneybonen toe en blus af met het water. Laat circa 10 minuten stoven op laag vuur. Breng eventueel op smaak met een beetje zout en versgemalen peper.

Geef je waardering

28
Chili sin carne