

Bereidingswijze
20 minuten totale tijd
Maak de peper schoon, verwijder de zaadjes en hak in fijne stukjes. Meng alle ingrediënten voor de kruidenmix. Pel en snipper de ui. Schil de aardappels en snijd ze in blokjes. Schil de papaya en verwijder de zaden. Snijd het vruchtvlees in blokjes. Hak de koriander. Verhit een scheut olie in een braadpan en bak het gehakt rul. Voeg de ui, tomatenpuree en de koffiekruiden toe en bak het kort mee. Voeg de zoete aardappels en een scheut water toe en laat even smoren. Voeg de papaja, tomaatjes, uitgelekte bonen en koriander toe en laat het gerecht nog circa 8 minuten zachtjes stoven.
Dit recept komt uit de aflevering over Honolulu van het programma The Taste of Life Travel.
Ingredienten
4
Personen
Chili Hawai
- 1 rode ui
- 1 zoete aardappels (bataten)
- 1 papaja
- 1 bosje koriander
- olijfolie
- 500 g rundergehakt
- 1 el tomatenpuree
- 2 el kruidenmix
- 0.5 bakje cherrytomaatjes
- 1 kidneybonen
Kruidenmix
- 1 chilipeper
- 2 el gemalen koffie
- 1 tl komijn
- 1 teentje knoflook
- 1 el bruine basterdsuiker
- 1 tl kaneel
- 1 tl zout
- 1 tl paprikapoeder

Laat hier je reactie achter