Catfish Allison

0
Makkelijk

Bereidingswijze

15 minuten totale tijd

Hak de lente-uien fijn. Meng in een kom de kaas, boter, mayonaise, lente-ui, worcestersaus en tabasco. Pocheer de vis circa 5 minuten in water dat net tegen de kook aan is. Dep ze droog met keukenpapier. Leg de vis in een ingevette ovenschaal of in 4 eenpersoons ovenschaaltjes. Verdeel het kaasmengsel over de vis en zet de schaal circa 3 minuten onder de grill tot de kaas goudbruin gegratineerd is.

Dit recept komt uit de aflevering over Memphis van het programma The Taste of Life Travel. 

Ingredienten

4
Personen

Catfish Allison

  • 6 lente-uitjes
  • 100 g versgeraspte Parmezaanse kaas
  • 50 g zachte boter
  • 6 el mayonaise
  • 0.5 el worcestersaus
  • tabasco
  • 450 g meervalfilet
Geef je waardering
0