Rudolph van Veen

Ingredienten

4
Personen

Catfish Allison

  • 6 lente-uitjes
  • 100 g versgeraspte Parmezaanse kaas
  • 50 g zachte boter
  • 6 el mayonaise
  • 0.5 el worcestersaus
  • tabasco
  • 450 g meervalfilet

Bereidingswijze

Totale tijd: 15 minuten

Hak de lente-uien fijn. Meng in een kom de kaas, boter, mayonaise, lente-ui, worcestersaus en tabasco. Pocheer de vis circa 5 minuten in water dat net tegen de kook aan is. Dep ze droog met keukenpapier. Leg de vis in een ingevette ovenschaal of in 4 eenpersoons ovenschaaltjes. Verdeel het kaasmengsel over de vis en zet de schaal circa 3 minuten onder de grill tot de kaas goudbruin gegratineerd is.

Dit recept komt uit de aflevering over Memphis van het programma The Taste of Life Travel. 

Geef je waardering

26
Catfish Allison