Bostock

2
Makkelijk
Bostock

Bereidingswijze

30 minuten totale tijd

Meng de boter, de kleinste hoeveelheid suiker, ei en amandelpoeder door elkaar. Breng het water met de suiker en de ahornsiroop aan de kook. Snijd de sinaasappel in plakken. Leg de plakken sinaasappel in de siroop en laat ze afkoelen. Verwarm de oven voor op 180 ºC. Snijd het brood in plakken, leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat en bestrijk ze met sinaasappelsiroop. Bestrijk de plakken brood met amandelpasta. Bestrooi het brood met de geschaafde amandelen en druk ze stevig aan. Bestuif de bostocks met poedersuiker. Bak de bostocks op een met bakpapier beklede bakplaat in de oven in circa 13 minuten goudbruin.

Ingredienten

15
Porties

Bostock

  • 40 g zachte boter
  • 50 g suiker
  • 1 ei
  • 50 g amandelpoeder
  • 100 ml water
  • 100 g suiker
  • 100 g ahornsiroop
  • 1 sinaasappel
  • 1 briochebrood
  • 200 g geschaafde amandelen
  • poedersuiker

Extra nodig

  • bakpapier
  • bakplaat
Bostock
Geef je waardering
2