Aardappels en snijbonen
- Breng een pan met water en zout aan de kook.
- Schillen snijd de aardappels in vieren.
- Verwijder de uiteindes van de snijbonen en snijd de snijbonen in schuine stukjes.
- Kook de aardappels en snijbonen samen in circa 12 minuten gaar.
Braadworsten
- Verhit olie in een koekenpan en bak de braadworsten in circa 8 minuten gaar.
- Zet het vuur uit en leg een deksel op de pan.
Blote billen in het gras
- Giet de aardappels en snijbonen af en laat ze uitlekken.
- Zet de pan weer op het fornuis.
- Laat de witte bonen uitlekken en spoel af.
- Schep de bonen in de pan van de aardappels. Voeg melk toe. Verwarm het geheel op matig vuur voor circa 3 minuten.
- Voeg de aardappels en snijbonen toe. Zet het vuur uit en stamp fijn met een stamper.
- Breng op smaak met nootmuskaat, zout en peper.
- Serveer met de crème fraîche.
Appel-kaneelyoghurt
- Schil en snijd de appels in partjes.
- Bak de appels met de suiker en kaneel in circa 5 minuten tot een compote.
- Meng de yoghurt met de honing.
- Laat de compote afkoelen, verdeel over de glazen en schenk de honingyoghurt erop.
Laat hier je reactie achter