Rudolph van Veen

Ingredienten

4
Personen

Bircher Muesli

  • 6 el amandelen
  • 1 l yoghurt
  • 6 el havermout
  • 4 Granny Smith appels
  • 3 el citroensap
  • 1 banaan
  • 125 g frambozen
  • 125 g aalbessen
  • 125 g bramen
  • 3 abrikozen
  • 3 el gezoete gecondenseerde melk

Bereidingswijze

Totale tijd: 10 minuten

Rooster de noten lichtbruin in een droge koekenpan en laat deze afkoelen. Schenk de yoghurt in een kom en strooi hier de havermout bij. Rasp de appels en voeg deze toe. Besprenkel met citroensap en roer dit door. Hak de noten en doe deze bij de yoghurt. Schil de banaan en snijd in stukjes. Voeg de frambozen, aalbessen, bramen, banaan en in stukjes gesneden abrikozen toe. Breng op smaak met de gecondenseerde melk. De gecondenseerde melk kunt u eventueel vervangen door honing of suiker.

Geef je waardering

33
Bircher Muesli