Biefstuk, boter kaas en ei

6
Makkelijk

Bereidingswijze

20 minuten totale tijd

Snijd de tomaten in stukjes. Pel en snipper de ui en hak de knoflook, fruit in een scheutje olie. Voeg de tomaten toe en laat de saus zachtjes koken tot het meeste vocht verdampt is. Breng op smaak met zout en peper. Snijd de biefstuk in plakjes. Roer de eieren los. Rasp de kaas en roer dit door de eieren. Verhit de boter in een koekenpan. Haal de plakjes vlees eerst door de bloem, vervolgens door het ei en laat het rustig bakken (keer het vlees pas als het beslag gestold is). Bestrooi met peper en serveer met de tomatensaus.

Dit recept komt uit de aflevering over Nederland van het programma The Taste of Life Travel. 

Ingredienten

4
Personen

Biefstuk, boter kaas en ei

  • 1 kg tomaten
  • 1 ui
  • 1 teentje knoflook
  • zout
  • versgemalen peper
  • 600 g kogelbiefstuk of ossehaas
  • 4 eieren
  • 200 g oude boerenkaas
  • 30 g boter
  • 50 g bloem
Geef je waardering
6