Mangosaus
- Snijd de zijkanten van de mango. Snijd het vruchtvlees kruislings in tot aan de schil en lepel de mangoblokjes uit de schil boven een kom.
- Pel de knoflook, schil de gemberwortel en rasp ze op de mangoblokjes.
- Halveer de rode peper in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de rode peper fijn.
- Voeg de rijstazijn, sesamolie, sojasaus en het sap van een halve limoen toe aan de mangoblokjes.
- Verwijder de stelen van de koriander en hak grof. Bewaar wat gehakte koriander voor de garnering.
- Pureer de ingrediënten met een scheut olijfolie tot een saus.
Noedels
- Bereid de noedels volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Spoel de noedels koud en meng er de boter door.
- Halveer de puntpaprika in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika in reepjes.
- Kook de sugar snaps kort en spoel koud.
- Snijd de bosui in ringen.
- Meng de noedels met de puntpaprika en sugar snaps. Meng alles met de mangosaus.
- Kluts de eieren in een kom met de kokosmelk en de kerriepoeder.
- Verhit een klontje boter in een pan.
- Schenk de eierenmengsel in de pan. Bak de omeletten circa 3 minuten.
- Rol de ometetten op en snijd in rolletjes.
Serveren
- Serveer de omeletrolletjes op de noedelsalade.
- Snijd de bosui in ringen en strooi met de pinda's over de salade.
- Halveer een limoen en pers het sap boven de noedels uit.
- Garneer met de koriander.
Tip: deze noedelsalade is ook lekker met garnalen.
Meld je aan en praat mee