31 oktober tot en met 6 november staat 24Kitchen in het teken van vis. Op een paar afleveringen na, kijk je 24 uur per dag naar programma's met vis in de hoofdrol. Daarbij presenteren we maandag tot en met vrijdag de speciale 24Kitchen Visquiz, waarin Miljuschka Witzenhausen en Bart van Olphen de kandidaten het hemd van het lijf vragen over vis. 

Elke werkdag om 18:00 kijk je naar de 24Kitchen Visquiz. Maandag tot en met donderdag zijn reguliere afleveringen, en op vrijdag wordt de finale uitgezonden waarin de deelnemers kans maken op een tocht op de authentieke garnalenkotter van Texel. 

Zelf kun je ook kans maken op te gekke prijzen, zo organiseren we op onze Facebook-pagina een zogenaamde Social Visquiz. Hierbij vind je maandag tot en met zaterdag om 16:00 een visgerelateerde vraag. De eerste vijf dagen maak je kans op het boek Fish Tales van Bart van Olphen, en op zaterdag is het pas echt feest want dan mogen we maar liefst 4 AEG CustomFlex koelkasten weggeven! Houd dus de Facebook-pagina in de gaten.