Vers soepje? Zo gepiept!

Een soepje is lekker, gezond en supersnel klaar. Een goed idee voor een snelle paasbrunch. Heb je het druk, druk, druk? Of gewoon geen zin om tijd te besteden aan een uitgebreide brunch, máár er wel een op tafel willen zetten? Het is alsof je tovert, want met zo'n steeds populairder wordend soeppakket bespaar je enorm veel tijd. Hoe werkt zo'n ding? In een pakket zit alles wat je nodig hebt met een handleiding. Scheelt denkwerk. Boodschappen doen? Je hoeft alleen het pakket in je mandje te gooien. Scheelt tijd. En om nog meer tijd te besparen hebben we hieronder een aantal lekkere creaties voor je opgesomd: 

Pasen uit de supermarkt

Kant-en-klare paasproducten, zoals een stol, broodkrans of paashaascrackers. Niks mis met een beetje extra tijd winnen. En lekker makkelijk, want vaak is het helemaal klaar om op te eten of hoef je het alleen maar op te warmen. Is dat lui? Helemaal niet, het is gewoon superhandig en supersnel. Volgend jaar neem je wel weer de tijd.

  • De broodkrans met olijf en kaas heeft een hartige bite en is makkelijk om te delen met je tafelgenoten. 
  •  Deze paashaascrackers zijn echt superschattig. Eet deze knapperige crackers met je favoriete beleg. 
  • Mini lardinettes zijn kleine stukjes geitenkaas omwikkeld met bacon. Eigenlijk zijn ze bedoeld voor de gourmet, maar je kan zo ook heerlijk serveren als hapjes.
  • Een notenstol is een écht paasproduct en hoef je alleen maar aan te snijden.

Snelheidsduivel

Snel, sneller, snelst! De snelheidsduivel op de paasracebaan? Roereieren zijn een supergoede keuze als je lekker wil brunchen, maar niet zo heel veel tijd hebt. Haal diverse toppings in huis, zodat iedereen zijn eigen perfecte maaltijd kan maken. Denk bijvoorbeeld aan spek, kaas, tomaat, champignons, paprika, en met jouw culinaire inzichten kun je vast wel een paar meer verzinnen.