Jamie's Italian Den Haag

Je hebt het misschien al voorbij zien komen: Jamie Oliver was op bezoek in Nederland! Na een bezoek te hebben gebracht aan de ochtendshow van Gerard Ekdom stond niemand minder dan Estée hem op te wachten. In een Londense taxi reden de twee naar Den Haag, om onderweg te worden verrast door Heel Holland Bakt-jurylid Janny van der Heijden en top-DJ Armin van Buuren. Het interview zie je vanavond om 21:00 bij 24Kitchen. 

King prawn linguine

 

Jamie ging niet zonder reden naar Den Haag; de nieuwste vestiging van Jamie's Italian is daar onlangs geopend. Geniet van alle Jamie-classics als linguine met pittige garnalen, de beste olijven ter wereld op ijs, geweldige steak en natuurlijk de citroen meringue cheesecake! 

5 Ingrediënten: Snel & Simpel Koken

Het nieuwste boek van Jamie Oliver heet 5 Ingrediënten: Snel & Simpel Koken en staat - net als het tv-programma Jamie's Quick & Easy Food - in het teken van gerechten die je maakt met slechts 5 ingrediënten. 

Zout, peper, olijfolie en andere basics worden natuurlijk niet meegerekend, maar dat mag de pret niet drukken! Kijk hier alvast voor een fijn voorproefje óf kijk elke zondag vanaf 17:00 naar Jamie's Quick & Easy Food bij 24Kitchen.

WIN!

Helaas, deze actie is al voorbij.

Meedoen kon tot en met zondag 12 november. Over de uitslag van de winactie wordt niet gecorrespondeerd. Winnaars krijgen persoonlijk bericht via het Facebook-account dat ze hebben gebruikt.