Voor ieder wat wils, in ieder seizoen

We hebben voor ieder wat wils. Een smakelijk gerecht met vlees, vis of toch liever vegetarisch? Door te luisteren naar de wensen van jullie, de kijkers en lezers, ontstaat een gevarieerd en toegankelijk aanbod van dagelijkse recepten voor iedereen. Daarbij wordt nadrukkelijk rekening gehouden met de seizoenen en bijbehorende producten. Van pompoensoep en stoofpotjes in de herfst tot frisse salades en bbq-tips in de zomer. Ook de actualiteit wordt nauwgezet gevolgd: variërend van de beste tips voor een spectaculair ontbijt voor Moederdag tot aan wat te doen in het mossel- of aspergeseizoen.

Altijd en overal

Channel Director 24Kitchen, Petra Knoth: “Met 24Kitchen maken we het leven niet alleen lekkerder, maar nu ook nog eens een stukje makkelijker. Door de interactie te zoeken met het publiek en ze te helpen met het antwoord op die dagelijkse vraag: ‘Wat Eten We Vandaag’? Vanaf 1 januari staan we elke dag klaar met een nieuw recept, op elk platform en voor ieder wat wils. Beter kunnen we het nieuwe jaar niet beginnen.”

Vanaf 4 januari 2019 op 24Kitchen en AD Koken & Eten: ‘Wat Eten We Vandaag’?