Slic. up your kitchen

Oprichter Camiel herkende ook het probleem. Hij lanceerde slic. zodat alle thuiskoks hun kookervaring kunnen verbeteren met eerlijke, duurzame keukenartikelen voor een toegankelijke prijs. Bij de oprichter staat niet alleen handigheid maar ook design centraal. Camiel: 'waarom zou je na het koken zo snel mogelijk je producten willen opbergen? In 'de keuken van nu' worden keuken en accessoire een geheel. Je mag de producten waar je trots op bent best wel laten zien.'

koksmes slic

De koksmessen van slic. 

De koksmessen van slic. zijn vlijmscherp en gemaakt van roestvrijstaal. Het handvat is te verkrijgen in groen en zwart. Bij slic. houden ze zich bezig met duurzaamheid. Daarom worden de producten verscheept per boot en worden ze verpakt in biologisch bamboe. Leuk extraatje: wij geven ook een whetstone weg zodat je het mes scherp kan houden. 

braadpan slic.

Braadpannen

Een braadpan mag echt niet ontbreken in een keuken van échte kookliefhebber. De gietijzeren pan (zwart of wit) is geschikt voor iedere warmtebron en kan zelfs in de oven. De anti-aanbaklaag is van keramiek dus is makkelijk om schoon te maken. De pan mag ook in de vaatwasser, ook niet geheel onbelangrijk.